Macbook laptopstandaard

in internet
Superdeluxe laptopstandaard

Nu ik eenmaal gewend ben aan m'n nieuwe macbook, Windows mag alleen nog af en toe aan om in Internet Explorer sites te testen, is het tijd om m'n werkplek een beetje fatsoenlijk in te richten.

Stap 1 was het (kleine!) draadloze toetsenbord dat ik van Maureen kreeg voor m'n verjaardag. Een muis had ik al, en een 2e monitor stond nog op het bureau. Via een usb-hub zijn muis en 1 terabyte aan opslagruimte, m'n tekentablet en scanner ook direct aangesloten. Ter voorkoming van nekklachten en RSI-achtige dingen was een laptopstandaard nu dus het laatste wat ik nog nodig had. Probleem: Met zo'n handig draagbaar toetsenbord + muis wil ik een standaard ook elders kunnen gebruiken.

Je zou denken dat meer mensen dat probleem hebben, en dat er dus meer dan genoeg te vinden zou zijn. Helaas, alles is of veel te duur, of te lomp, of niet opvouwbaar, of alles bij elkaar. Tijd voor een eigen oplossing:

Het resultaat is hiernaast te bewonderen. 1 volledig op maat gemaakte laptopstandaard voor mijn macbook, gemakkelijk te demonteren, lichtgewicht, en ik heb een mobiele werkplek!