Fotolinks in de week van 10-06-2009 tot 17-06-2009

in fotografie

Olympus E-P1 'Digital Pen' Officially Announced

Olympus heeft de eerste camera in de 'micro four-thirds' lijn gelanceerd: Een compactcamera met een (bijna) dslr-grootte sensor én verwisselbare objectieven. De eerste berichten zijn positief.

Iran's Disputed Election

Foto's van de demonstraties die uitbraken na de verkiezingen in Iran.

Betere cloning en scaling van afbeeldingen

Na de redelijk revolutionaire 'content aware rescaling' zoals toegepast in Photoshop CS 4 heeft de wetenschap niet stil gestaan. In deze video worden een nieuwe methode van resizen, het verplaatsen van delen van afbeeldingen en het invullen (of weghalen) van onderdelen van foto's gedemonstreerd.

Home - door Yann Arthus-Bertrand

Bekend van prachtige luchtfoto's van de meest uiteenlopende plekken op de aarde, een film gemaakt door Yann Arthus-Bertrand. Een eerbetoon aan de wereld en een noodkreet. Bekijk vooral in HD kwaliteit!