Illusies

in schotland vakantie

De middag van de eerste dag hebben we (een stukje van) Arthur's seat beklommen. Tijdens de wandeling kwamen korte buien langs, dus het echte Schotse weer hebben we al gehad. Vandaag is een mooie zonnige dag. Vanochtend hebben we (na rustig opstaan, Maureen en Vera hadden 2 uur nodig om door mij ingemaakt te worden met poolen vannacht) doorgbracht in het house of illusions. Na een Tour van Edinburgh via een grote camera obscura kwamen we eindeloze spiegelpaleizen, mooie hologrammen en veel Escher tegen. Na een uurtje hangen in het park (wat vroeger een meer was, waarin vele 'heksen' verdronken zijn) zijn we nog even cultuur gaan snuiven in de National Galleries. Daar vonden we een landschap met een bekend tafereel: het valkhof in Nijmegen. Morgen vertrekken we richting onze 2 accommodatie, benieuwd hoe het daar is. [gmap marker_lat='55 56.874' marker_lon='3 11.558' zoom=8] [fwflickr user='Joost van der Borg' tags='schotlandd2']