Toch een weblog

in internet

Hoewel m'n laatste blog al een paar jaar dood is en sinds een half jaartje offline gehaald, ik deze site opzette met het doel géén weblog te beginnen en ik geen idee heb of ik voldoende (zinnigs) te melden zal hebben, laat staan of iemand het zal lezen, begin ik vandaag dan toch weer.

En met die zin heb ik hopelijk direct de langste zin ooit op dit weblog geschreven. Maar waarom dan toch beginnen? Omdat ik stiekem graag schrijf, misschien wat te melden heb, en in ieder geval een plek krijg om het één en ander wat te ordenen.

Nu de inhoud, waar het toch om gaat. Ik ben druk bezig m'n master rechten af te maken, probeer daarnaast nog m'n bachelor filosofie te halen, werk inmiddels dik 5 jaar voor Flyers Internet Communicatie en zoals uit de rest van de site blijkt, fotografeer graag. Ik zal dus vermoedelijk schrijven over deze onderwerpen, en met name de raakvlakken daartussen (Jawel, ze zijn er!). Maar goed, het kan ook best anders lopen. Ik ben benieuwd!