Toch nog even wachten

in vakantie

Vanochtend ging de wekker erg vroeg. Om half 8 ging de garage open, dus wilden we daar zijn. Aangekomen heeft de garagehouder geen idee wie we zijn of wat we daar doen. Da's gek, want de ANWB verzekerde ons zaterdag dat onze auto maandag als eerste aan de beurt zou zijn.

Nog langer wachtenSchuilen

Nog maar 's met de ANWB gebeld, welke gelukkig snel terugbelde. Ze had nog 's gebeld, en we konden echt direct geholpen worden. Wij weer naar de garage, waar nog steeds niemand ergens van wist. ANWB weer bellen: Ja er was gebeld, vanochtend nog 's. Wij toch maar het rechtstreekse nummer van de garage gegeven, en een half uur later: "Met de ANWB, we hadden een andere garage gesproken, in een andere stad..."

Kort gezegd: Ze hoopten er vandaag aan toe te komen (vakantie). om 13u nog 's gebeld met de garage, waar ze aangaven dat ze om 14u-14.30u een nieuwe band verwachtten, en die dan onder de auto zetten. We zitten nu dus maar even bij de McDonalds aan de overkant van de weg (met gratis internet, een uurtje weliswaar, maar toch!) koffie te drinken en een post te tikken. Vanochtend nog ff zitten zonnen in een park in de stad, maar zoals je ziet, inmiddels regent het hier pijpe(n)stelen.