ARoS

in vakantie
Kunst in ARoS

Op onze eerste echte vakantiedag, waarop we konden doen wat we zelf willen, besloten we naar een museum in Aarhus (wat de 1 na grootste stad van Denemarken blijkt te zijn) te gaan. Het openluchtmuseum viel af toen de eerste druppels vielen. We besloten naar het (moderne) kunstmuseum te gaan, waar we zojuist langsgelopen waren.

Ilse en Maureen

Dit museum was leuker dan verwacht. Buiten het feit dat het gebouw zelf erg mooi was, waren er ook enkele leuke exposities. In 1 ruimte waren audiovisuele installaties (een erg gave slow motion man in het water), op een andere etage waren videoclips van o.a. Spike Jonze, Anton Corbijn en Michel Gondry

Nu maar 's wat te eten zoeken, en dan morgenvroeg terug naar de garage, zorgen dat de auto gerepareerd wordt. Nieuwe planning: Morgen richting Hirtshals, dinsdagmiddag 12.15 de boot naar Kristiansand, Noorwegen.