Wandelen

in noorwegen vakantie
Knaagdier?

Vandaag een korte update, het was een lange dag. Na wat later dan gepland opgestaan te zijn vertrokken we richting het plaatsje Li(d), waar we begonnen aan een mooie wandeling naar een berghut. Onderweg kwamen we dit beestje nog tegen. Wie weet wat het precies is mag roepen.

Eerst door het bos (na de koeien verjaagd te hebben), later door steeds kalere rotsvlaktes, tot we bij de sneeuwvlaktes kwamen waar we overheen moesten. Boven bij de hut begon het mistig te worden (het was de hele dag al bewolkt). Op de terugweg (over sneeuwvelden die leken te verdampen, zo mistig was het daar) veranderde dit in lichte regen. Gelukkig was het niet erg koud, en op wat glijpartijen over gladde rotsen na is iedereen heelhuids beneden gekomen. Iedereen ligt vandaag op tijd in bed. Morgen gaan we richting Bergen, ondanks het slechte weer. Benieuwd hoe het daar is!