Schizofreen

in internet

Na de laatste Keynote van Steve Jobs heb ik 't dan toch gedaan. Een Macbook was al snel besteld (wit, want 180 euro voor een mooier kleurtje gaat me toch te ver).

Na anderhalve dag kan ik concluderen: Goeie keuze. Hoewel ik goed was ingelezen verbaas ik me toch hoe goed er over (vrijwel) alles is nagedacht. Van het kabel-opbergsysteempje in de adapter tot de user-foto direct bij eerste aanmelding (via ingebouwde iSight).

macbook met parallels waarin winXP wordt geïnstalleerd Macbook installeert WinXP
Hoewel ik niet het idee heb dat er iets is waar ik perse nog Windows voor nodig ga hebben, heb ik voor de zekerheid een demo van Parallels geïnstalleerd, waarmee nu Windows XP wordt geïnstalleerd. Puur in het geval van plotselinge (studie- of werk-)deadlines waarvoor ik nog even terug Windows in moet. Ik verwacht het niet veel nodig te gaan hebben.